De beste tips voor een blind date.

Een blind date is een zenuwslopende en spannende manier tot nu toe. Met name blind dating gaat over het feit dat beide partijen elkaar niet kennen of elkaar eerder hebben gezien. Blind date afspraken worden vaak online gemaakt, waarbij de partijen een overeenkomst sluiten om te voldoen aan verschillende zoekcriteria, en misschien is dit het begin van een nieuwe en spannende relatie. Aangezien de partijen elkaar nog nooit eerder hebben ontmoet, is het als het openen van een gloednieuw boek, waarvoor vragen gesteld moeten worden om de persoon zo goed mogelijk te leren kennen? En hoe bereid je je voor op deze ontmoeting met een volslagen vreemde?

Blind date afspraken

Voorbereiding is het belangrijkste.

Voordat je op je blind date gaat, is het belangrijk om je goed voor te bereiden. Je weet niet wat je te wachten staat.
Het is belangrijk om bewust te zijn van een aantal regels van het spel:

  • Niet dronken worden.
  • Beloof niets wat je niet nakomen.
  • Verwacht geen seks op de eerste date.
  • Heb een goed onderbuikgevoel – een nee is een nee

Aangezien beide daters elkaar niet kennen, is het een goed idee om elkaar te ontmoeten in een openbare plaats. Echter, vermijd ervaringen, zoals sportactiviteiten, enz. – om te zweten op de eerste date is niet het meest sexy. Ga naar een restaurant of ga naar de dierentuin dat betekent, een plek waar je kan ontspannen en elkaar beter kan leren kennen.

Op een blind date is angst altijd de gênante stilte waarin beide partijen zitten en niet weten wat ze moeten zeggen. Vrees niet, want het kan nuttig zijn om een onderwerp van gesprek vanuit huis te overwegen, niet dat je moet zitten als in een kruisverhoor, maar na te denken over een paar goede vragen die kunnen helpen het gesprek opnieuw te starten. Het is ook altijd belangrijk om samen te kunnen lachen om de situatie – dit maakt de stemming en nervositeit een beetje los.

Een ander belangrijk ding dat je nodig hebt om voor te bereiden voor uw blind date is een afspraak met een goede vriend die kan een “noodoproep” te maken tijdens de avond. Je weet niet waar je aan begint, en het kan zijn dat je date een ramp is. Met een noodoproep van je vriend heb je dus de mogelijkheid om zo snel mogelijk te vertrekken.

Blind dates zijn een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten. Het is grappig, zenuwslopend, en het geeft een bepaalde kick. Bovendien is het ook een zeer leerzame ervaring voor u als persoon. Als je de moed hebt om dit te doen, dan is blind dating zeker aanbevolen kijk voor meer informatie op deze datingsites zonder inschrijven.