De onbegrensde mogelijkheden van Bluebeam Revu

Opdrachtgevers verlangen ernaar, projectleiders willen het: de vooruitstrevende software van Bluebeam Revu. Steeds vaker wordt er namelijk verwacht dat de bedrijfsautomatisering digitaal plaatsvindt. In veel sectoren wordt daarbij gewerkt met CAD-tekeningen, die ook beschikbaar moeten worden gesteld in PDF-formaat. Alleen zo heeft iedereen namelijk zicht in de documentatie. Juist daarom wordt er steeds vaker gekozen voor Bluebeam Revu. Om digitaal te zijn, maar ook toegankelijk. Om real-time te kunnen bewerken en onnodige fysieke vergaderingen te voorkomen. Om zo tijdverlies te voorkomen en milieuvervuiling tegen te gaan. Daarom kies je voor Bluebeam Revu. Daarom kiest BPA voor Bluebeam Revu.

Modern, snel, milieubewust

Met Bluebeam Revu software kies je voor nauwkeurige en stabiele software voor het maken van PDF-bestanden. Daarbij hoort uiteraard een intuïtieve PDF editor, markup tool en viewer. Via de razendsnelle Bluebeam PDF printerdriver maak je PDF-bestanden met het gemak van een enkele afdrukopdracht. Omdat alles digitaal in zijn werk gaat, hoef je dus niet naar de printer te lopen en wordt dus ook geen inkt of papier verspild. Bovendien hoeft ook geen aparte Adobe-expert te worden ingeschakeld. Met Bluebeam maak je eenvoudige PDF-rapporten klaar.

Altijd en overal toegang

Met meerdere personen tegelijkertijd samenwerken, maar niet op dezelfde plek aanwezig zijn. Het kan allemaal dankzij Bluebeam Studio, één van de vele geavanceerde opties van Revu. Dankzij Studio worden grenzen verlegd, letterlijk. Alle documenten kunnen centraal worden beheerd en gedeeld. Upload, bewerk en deel. Online en offline. Waar en wanneer jij maar wilt. En het mooiste van alles is misschien nog wel dat de voortgang real-time te volgen is. Hierdoor kun je meteen meer verder met jouw taak. Hadden we al gezegd dat Bluebeam Revu een totaaloplossing biedt?

» Meer weten wat Bluebeam Revu kan betekenen voor jouw bedrijf? Vraag dan om gericht advies bij BPA, dé Nederlandse specialist op het gebied van Bluebeam software.