De Persoonlijke lening Extra (t/m 180 maanden)

Kiezen voor zekerheid, met een vaste lage rente en lage maandlasten met de Persoonlijke Lening Extra dit is  een lening met een extra lange looptijd tot maar liefst 180 maanden (15 jaar). Een primeur in een markt waarin de meeste persoonlijke leningen een looptijd van hooguit 120 maanden hebben. U kunt dit unieke product vanaf nu aanvragen.

Persoonlijke Lening Extra

Hoe werkt de Persoonlijke Lening Extra?

De Persoonlijke Lening Extra is een speciale vorm van het aflopend krediet. U betaalt maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing gedurende een vooraf afgesproken looptijd. U kunt minimaal € 5000 en maximaal € 75.000 lenen. Nieuw is de langere looptijd: u kunt de lening terugbetalen in 120 tot 180 maanden in plaats van 6 tot 120 maanden. De Persoonlijke Lening Extra moet u beëindigd hebben vóór dat u 75 wordt.

De Persoonlijke Lening Extra is bedoeld voor de financiering van goederen waarvan de gebruiksduur langer is dan tien jaar (120 maanden). Denk aan een dakkapel, carport, verbouwing of een nieuwe camper. Ook kan het een goede optie zijn om vooraf voor zekerheid en afbouw te kiezen, Stel uw heeft nu een Doorlopend Krediet waarop u alleen rente betaalt en waarbij de rente ook nog eens variabel is.Indien u hierop niet extra aflost verminderd uw schuld niet.

Door over te stappen op een Persoonlijke Lening Extra kiest u bewust voor zekerheid en afbouw zodat u uiteindelijk uw schuld volledig aflost. Informeer bij ons naar de vóór en nadelen en of dit voor uw persoonlijke situatie een passend product is of niet.

De kenmerken van de Persoonlijke Lening Extra op een rij

-Kredietsom ligt tussen € 5000 en € 75.000.
-Looptijd, rente en termijnbedrag staan van tevoren vast.
– Looptijd is minimaal 120 en maximaal 180 maanden.
-Tot uw  60e kunt  u  een contract sluiten.
-De Persoonlijke Lening Extra moet afgelost zijn  vóór uw 75e levensjaar.
-Gratis dekking voor kwijtschelding op één leven bij overlijden vóór het bereiken van de leeftijd van 75 jaar. Bedrag van kwijtschelding is gemaximeerd.

Aandachtspunt bij het overstappen naar een Persoonlijke Lening Extra

Zoals u wellicht weet, verschillen de productkenmerken van het Doorlopend Krediet, het Rentekrediet en een  Persoonlijke Lening. Wij kunnen ons voorstellen dat u zich hiervan niet altijd bewust bent. Wanneer  u besluit een krediet over te sluiten naar een Persoonlijke Lening Extra, moet u zich vooraf goed bewust zijn  wat de  verschillen zijn tussen uw  huidige en uw nieuwe lening. Laat u zich door ons hierover goed informeren.De lange looptijd horende bij een Persoonlijke lening Extra is een maatwerkproduct en mag wettelijk niet acitef in voorbeelden worden weergegeven. U moet beschikken over een rekening bij een bank naar keuze en een verzekering bij een verzekeringsmaatschappij naar keuze. Beide brengen hiervoor kosten in rekening. Deze zijn niet opgenomen in het jaarlijks kostenpercentage.

Direct uw mogelijkheden willen weten?

Vraag dan direct hier uw eigen vrijblijvende Persoonlijke Lening aan.