De simpele wetenschap achter afvallen.

Informatie over afslankenBent u van plan om gewicht te verliezen, en te zorgen dat het niet erbij komt? Dan wordt het tijd om de wetenschap te ontdekken van het afvallen! Gewicht verliezen is het gevolg van een chemische reactie die plaatsvind in het lichaam waar opgeslagen vet wordt gebruikt voor energie. Het is belangrijk om de wetenschap te leren achter het afvallen. Wanneer je meer en meer leert over afvallen en de wetenschap er achter, vertrouw je meer in je kennis over afvallen, en kan je langer en meer genieten van een permanent en gezond gewichtsverlies!

Afvallen is een wetenschap, dus we moeten natuurlijk met wetenschappelijke opvattingen aankomen! Bijvoorbeeld over het krijgen van overgewicht. Weet u dat 80% van alle mensen die overgewicht hebben voedsel verslaafden en emotionele eters zijn? Weet u dat voedsel verslaving en emotioneel eten het resultaat is van chemische stoffen in het voedsel dat u eet? Bij het ontdekken van de wetenschap achter afvallen zult u er achter komen hoe u het beste gewicht verliest. Van dag 1 van ons leven, wordt voedsel niet alleen geassocieerd met emotioneel comfort in onze moeders armen, maar ook opgewekt met onze hersenen. Zij geven dit “happy gevoel” via chemische reacties dat honderd keer sterker is dan sommige alcoholistische dranken en drugs.

Maar helaas, deze fysiologische factor kan snel en effectief overstelpt worden door iemands wilskracht. Sorry dikke buik, maar wilskracht kan het winnen als het moet! Echter maak dit het gewicht verliezen moeilijker. Ook onze samenleving maakt het er niet makkelijker op, wij vieren namelijk met voedsel. Verjaardagen vieren we met eten. Feestdagen vieren wij met eten. Maar wat het afvallen vooral zo moeilijk maakt voor velen, is dat deze voedingsmiddelen vol suikers, zetmeel en lege calorieën zitten. Deze voedingsmiddelen werden ontworpen om ‘verslavend’ te zijn. Een bepaald merk van chips verklaarde zelfs : “u kunt niet slecht één eten!”. We zijn verslaafd aan vet, zetmeel, suikers, en andere niet-levende chemicaliën die te vinden zijn in brood, pasta, dik makende sauzen, kaas, vlees, verwerkt vlees, bloem, traktaties, chips en nog veel meer ander dood voedsel dat gevuld is met lege calorieën en weinig andere voedingsstoffen.

Zoals u kunt zien, zijn deze voedingsmiddelen de zogenaamde “comfort” voedingsmiddelen, en dat zijn ze voor een reden. Als u deze voedingsmiddelen eet, wordt er een “goed gevoel hormoon” in uw bloed gebracht, genaamd serotonine. Dit hormoon wordt scherp en snel in uw bloedsomloop gebracht, waardoor u zich snel goed en energiek voelt, maar wat gevolgd gaat met een dip. Er zijn voedingsmiddelen die u kunt eten in bepaalde combinaties en hoeveelheden dat vrij veel serotonine zal loslaten, maar dit “goede gevoel” vast blijft houden gedurende de dag zonder een stomme dip of het verlies van uw energie!

U kunt doorgaan door zoals u nu bezig bent en u beladen met deze ‘comfort foods’ en verwachten dat u afvalt. De levensmiddelenindustrie heeft ingespeeld op onze liefde voor deze ‘comfort foods’ en veroorzaken een epidemie van obesitas vooral in Amerika en de UK. Laten we eens kijken naar een paar andere wetenschappelijke onderdelen van afvallen. Wist u dat een goede combinatie van eten een chemische reactie in uw lichaam teweegbrengt dat gewicht verlies doet stimuleren en zorgt dat het niet meer terug komt? Er zijn specifieke manieren die u kunt gebruiken om voedingsmiddelen en eiwitten te combineren, zodat ze als energie worden gebruikt en niet worden opgeslagen als extra vet in uw lichaam. Als u uw metabolisme goed heeft geregeld, dan zult u veel sneller en makkelijker afvallen.

In feite, kunnen goede combinaties van voedingsstoffen en eten onze Ph levels in orde houden, waardoor je het vet verbrand dat opgeslagen zit in je lichaam. Met deze inspanningen zal uw lichaam beter reageren op sporten en fitness programma’s. Afvallen zal zo een natuurlijk proces zijn, zonder dat u uw energie kwijt raakt, of vermoeid raakt.

Heb geen angst! U kunt veel eten, en toch gewicht verliezen. De wetenschap van afvallen eist juist dat u moet eten. De sleutel naar afvallen is 6 kleine maaltijden per dag te eten, zodat uw Ph waarden goed gebalanceerd blijven, en dit verbeterd het metabolisme in uw lichaam!. Uw lichaam bevat een natuurlijke vet verbrander. Deze hoeft alleen opgeladen te worden met de juiste voedingsstoffen!

Informatie over afslanken en wat u moet doen, heeft u nauwkeurige informatie nodig! We moeten leren hoe ons lichaam werkt, en hoe we kunnen zorgen dat ons lichaam en onze organen gezond, sterk en fit blijven. Versterk jezelf met deze kennis en wijsheid over de wetenschap achter afvallen, en verlies uw overgewicht! U bent uw baas over uw eigen leven en lichaam.