De stoffenmarkt is er voor de handige creatieveling

stoffenmarkt-nederland

We geven je graag de eerste tip voor een gezellig dagje uit in de zomer: de stoffenmarkt! Ouderwets gezellig en populairder dan ooit. We gaan namelijk weer helemaal terug naar het zelf verwerken van stoffen in bijvoorbeeld kleding en meubels. Zo houden we het immers uniek en bepalen we zelf hoe onze bank of zomerjas eruit komt te zien. Daarnaast is een bezoekje aan een typisch Hollandse stoffenmarkt altijd gezellig om te genieten van alle mooie kleuren en een gezellig gesprek met de vele marktkooplieden. Tel daar de vrolijke kleuren van de verschillende stoffen bij op en je hebt al snel een perfecte zomerdag!

Ben jij die handige doe-het-zelver?

We willen anders zijn dan anderen. Afstappen van de producten die we al vaak genoeg zien. Vooral als het design een belangrijke rol speelt, is het belangrijk om een eigen identiteit te hebben. Dus niet dezelfde jas te hebben die iedereen heeft, of niet hetzelfde bankstel te hebben als de buren. Bij een op-maat product is het gebruik van speciale stoffen een goede uitkomst. Creatief zijn en zelf de sfeer bepalen. Je anders voelen in een jas die niemand anders heeft. We gaan weer terug naar de doe-het-zelf cultuur in Nederland.

Rekenen op zorgvuldigheid en ervaring

Een goede lap stof kopen klinkt doodeenvoudig, maar er komt meer bij kijken dan alleen een mooi stukje stof. De stof moet ook duurzaam zijn en er ook na intensief gebruik nog even strak uitzien. Daarom wil je de juiste keuze maken. Je wilt natuurlijk nog lang kunnen genieten van jouw zelfgemaakte meubelstuk of jas. Om deze reden helpen de stoffen experts van Maurits Fabrics jou graag verder. Dat betekent een kritische blik en jarenlang praktijkervaring. Allemaal zodat jij de juiste keuze maakt en nog lang kan blijven genieten. We verwelkomen je graag bij de volgende Hollandse stoffenmarkt!