Jongeren vakantie 2016

Een jongeren vakantie na een jaar hard werken voor school of werk is een goede manier om even helemaal tot rust te komen en bij te komen. Maar, heb je al wel eens aan een actieve jongeren vakantie gedacht? Het klinkt misschien wat gek, maar juist als je actief bezig bent, ontspant je lichaam en je geest zich helemaal en kun je echt optimaal genieten van je jongerenvakantie.

Simi Reizen is specialist in het aanbieden van jongeren vakanties in zowel Europa als de rondreis USA. Je hebt de keus uit een aantal mooie rondreizen, maar je kunt ook gaan voor een jongeren vakantie op een vaste locatie. Dat is vaak wat goedkoper, omdat het rondreizen met vervoer altijd wat meer kost en er minder goede afspraken te maken zijn met aanbieders. Toch is een rondreis wel ideaal als je tijdens je jongeren vakantie meer van een land wil zien en een land echt wilt ontdekken. We hebben een klein overzicht gemaakt van de verschillende jongeren-vakanties die je met Simi kunt ontdekken:

Rondreis jongeren vakanties

USA – tijdens deze rondreis door de Amerikaanse staten Idaho, Montana, Wyoming en Utah zul je ogen en oren tekort komen. Tijdens deze rondreis kom je terecht in het echte wilde westen en zijn cowboyhoeden, quads en grote pickups de standaard. Wij reizen door zowel de toeristische als de minder toeristische gebieden, stoppen onderweg voor een zwemstop bij natuurlijke warmwaterbronnen, maken mooie wandelingen en rijden door ruige natuur waar we soms wel 100 kilometer geen tankstation tegen komen. Een unieke rondreis waar je nog lang aan terug zult denken.

Noorwegen en Zweden rondreizen

Een tweede populaire jongeren rondreis is de 15-daagse reis door Noorwegen en Zweden. Als je op zoek bent naar een natuurvakantie, actieve vakantie en echte rondreis in 1, dan is dit de jongeren vakantie die perfect bij je past. In twee weken tijd bezoeken we Zweden en Noorwegen en maken we mooie wandelingen, een tweedaagse kanotocht, gaan we mountainbiken en nog veel meer. Een reis om niet snel te vergeten en….het weer valt altijd heel erg mee.