Klassieke trouwringen

Wanneer we het woord klassieke trouwringen uitspreken, dan denkt iedereen onwillekeurig aan massief gouden trouwringen. De klassieke trouwring van de man is van goud, iets breder dan die van de vrouw en draagt een inscriptie met de trouwdatum. De trouwring voor de vrouw ziet er eigenlijk net zo uit, maar ziet er iets smaller uit. De kans is groot dat de trouwringen van uw ouders en grootouders er zo uitzien. Daar is niets mis mee, voor de duidelijkheid. Dit zijn de klassieke trouwringen zoals we ze al tientallen jaren en langer kennen. Wanneer u kiest voor deze trouwring als huwelijksjuwelen, dan kiest u voor eenvoud, klassieke stukken en traditie.

 
Waarom kiezen voor eenvoud?

 
Sommige mensen houden nu eenmaal niet van tierlantijntjes. Gewoon is voor hen al gek genoeg. Met klassieke trouwringen kiest u bewust voor eenvoud en duidelijkheid. U laat aan de wereld zien dat u getrouwd bent en u doet dit in stijl, zonder in overdaad te vervallen. Soms mag het wat meer zijn, maar even dikwijls is het aangewezen om voor eenvoud te kiezen. U kiest de stijl die bij u past, en met klassieke trouwringen zit u altijd goed.

 
Inscripties

 
De inscripties of graveringen zijn waarschijnlijk de enige versieringen van klassieke trouwringen. Ze bestaan meestal uit de namen van de gehuwden, de datum van het huwelijk en eventueel de stad waarin het huwelijk voltrokken werd. Deze inscripties vinden we meestal terug aan de binnenkant van de klassieke huwelijksringen.

 
Echt goud of zilver

 
Klassieke huwelijksringen worden meestal uit echt goud vervaardigd. In mindere mate wordt ook zilver gebruikt, maar goud is het edelmetaal voor klassieke trouwringen. Voor je huwelijksjuwelen is het belangrijk dat je zeker bent van de echtheid van het edelmetaal. Wie deze ringen gaat kopen, doet dit het best bij een betrouwbare vakman of juwelier. Zo weet u zeker dat u echt edelmetaal koopt. Zeker voor huwelijksjuwelen zoals klassieke trouwringen mag u niets aan het toeval overlaten. Net de echtheid van het edelmetaal zorgt ervoor dat deze ringen hun klassiek cachet en hun waarde behouden. Met echt goud of zilver laat u iemand anders weten hoeveel u echt van hem of haar houdt. Bekijk bij elnora trouwringen voor meer voorbeelden.

 
Klassieke trouwringen passen bij ieder huwelijk

 
Het maakt nu uit of u een groot feest of een klein feest geeft ter gelegenheid van uw huwelijk. Met klassieke trouwringen is het duidelijk dat u de traditie van het huwelijk in ere houdt en dat dit door iedereen gezien mag worden.