Kunst aan de muur is niet perse heel duur

museumstore-poster-museumwinkel-johannes-vermeer-souvenir-girl-with-a-pearl-earring-meisje-met-de-parel_1Door onze vaderlandse geschiedenis is kunst in Nederland van onze oude meesters populair en dit zie je dan ook terug in de prijzen van deze producten. Dit is een logische marktwerking aangezien producten altijd duurder worden bij een grotere vraag dan de productie aan kan. Dit betekent dat kunst de laatste jaren extreem duur is geworden en dat is eigenlijk best een beetje zonde. Hierdoor is de kunst namelijk voor veel mensen niet te betalen. Gelukkig hoeft kunst helemaal niet zo duur te zijn en in deze blog leg ik je uit hoe je de kunst van de oude meesters in huis kunt halen zonder daar direct de hoofdprijs voor te betalen. Uiteraard zijn dit niet allemaal schilderijen, maar toch kun je fantastische afbeeldingen krijgen op leuke producten door middel van de tips uit deze blog. Natuurlijk kan ik niet garanderen dat dit allemaal helemaal nieuwe tips zijn, maar toch denk ik dat dit fantastische tips zijn.

Posters

Iets wat het dichtst in de buurt komt van kunst aan de muur, zijn dan toch wel de posters. Bij posters denken mensen al snel aan goedkope prullen die ze vroeger in de speelgoedwinkel kochten, maar niets is minder waar. Posters en dan vooral posters in de categorie kunst posters zijn van steeds hogere kwaliteit. Dit is een neveneffect van het steeds groter wordende aanbod en oplopende prijs op het gebied van producten die met kunst bedrukt zijn. Uiteraard zijn er ook zat voorbeelden te bedenken waarbij de kwaliteit van het product juist de wensen overlaat. Want zoals bij ieder product waarbij de prijzen oplopen, komen er ook prijsvechters om de hoek die het voor minder aanbieden en tegelijkertijd hun marge proberen te maximaliseren. Pas dus goed op met waar je de posters koopt, want sommige zijn van twijfelachtige kwaliteit.

koelkastmagneten

Vergelijkbaar met kunst posters, maar het grote voordeel van koelkastmagneten is dat je nog eens iets anders op kunt hangen. Koelkastmagneten plak je tegen alles wat magnetisch is en dus super leuk om op te hangen.

Succes!

Ik wens je heel veen succes met het kunstig maken van je woning!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *