Op vakantie gaan als man? Hier moet je op letten!

menlife.nl

Op internet en social media kom je steeds meer blogs en pagina’s tegen over reizen en vakanties. Een van deze blogs is menlife.nl. Een mooi blog met veel tips over vakantiebestemmingen. Het nadeel van deze blogs is echter dat ze je vaak alleen tips geven over leuke bestemmingen. Het gevolg is dat jij op vakantie gaat en erachter komt dat je niet helemaal goed bent voorbereid. Om je hierbij beter te helpen hebben wij een checklist gemaakt van waar je op kan letten voor je op vakantie gaat.We zullen proberen om niet alleen de standaard dingen op te noemen zoals je paspoort aangezien je dit zelf ook wel weet.

Nette schoenen voor je vakantie

Iets wat bijna alle mannen vergeten als ze op vakantie gaan zijn nette schoenen. Dat is niet zo gek aangezien dit niet het eerste kledingstuk is waar je aan denkt bij vakantie. Toch is het handig om mee te nemen ook al zal je ze maar één keer nodig hebben. Ook in het warme buitenland wordt het gewaardeerd als je jezelf een beetje netjes gekleed gaat als je in een luxe restaurant wil eten.

Ontspanning

Je kan best in het centrum van jouw vakantieplek een pingpong setje kopen, of een luchtbed. Maar waarom zou je tientallen euro’s uitgeven aan spullen die je waarschijnlijk al thuis hebt liggen. Uiteraard is dit alleen van toepassing als je bagage het toelaat. Maar met een beetje efficiënt inpakken moet dat makkelijk lukken. Iets anders wat onder het kopje ontspanning valt is een bluetooth speaker. Niks is fijner dan bij zonsondergang op het strand naar je eigen muziek te kunnen luisteren onder het genot van een lekkere cocktail!

Op vakantie met de auto?

Mocht je met de auto op vakantie gaan hebben we nog wel een aantal goede tips. Als je met een aantal vrienden op een leuke roadtrip gaat heb je zeker weten een afvalzakje nodig. Ga je met een jong kind? Vergeet dan de Maxi Cosi tobi autostoel niet. Ook is het natuurlijk wel slim om je navigatiesysteem niet thuis te laten liggen.